Matracok gyerekeknek

Bébi és gyermek matracunkat a már felnőtteknek régóta gyártott hideghab matrac termékcsaládjaink továbbfejlesztett változatait kínáljuk, a latexált kókusz és a tiszta kókusz lapok ötvözetével. A Latex-Kókusz egy 100%-ban természetes alapanyagok ötvözete. A latexált kókusz rétegből készült gyerekmatrac kialakításánál a legfőbb szempont a csecsemők testének megfelelő alátámasztása volt, továbbá a tisztán tarthatóság.

Akár a zuhany alá is be lehet tenni a matracot, és így az egész matrac szerkezet átöblíthető, elősegítve a matrac tisztán tartását. Az antiallergén matrac huzatunknak köszönhetően bőr irritációt nem okoz. A gyermek matracunk főbb jellemzője a jó szellőzés, a strapabíróság és nem utolsó sorban az átmosható szerkezet. Ezeket a tulajdonságokat leghatékonyabban a latax-kókusz réteg tudja ellátni. A Baby matrac belsejébe sem az atka, sem más kórokozó nem tud megtelepedni a latex és a hideghab összetevőknek köszönhetően.

Hasznos útmutató matracvásárláshoz. Okvetlen olvass el!

Lásson bele, tudjon meg többet a matracokról, hogy a legjobbat válassza!

Az alábbi cikkeink segítségével képes lesz a matracok minőségét meghatározni, ezzel összehasonlítani őket, és a leginkább megfelelőt választani!

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

A habszivacs kifejezés megtévesztő lehet, nem mindegy hogy szivacs matracot vásárol az ember vagy hideghab matracot. Persze nem mindegy, hogy mennyibe kerül, de nem mindegy milyen áron! „Olcsó húsnak híg a leve” érdemes a matracvásárlásnál körültekintően eljárni.

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

A megfelelő matrac kiválasztása kulcsfontosságú az egészségün számára! Puha, félkemény, gerinckímélő matrac, vagy a súlyunk miatt nagy teherbírású matrac. Van egy nagyon jó minőségjellemző tulajdonsága a matracoknak, ami, ugyan, talán elsőre nem mond sokat, mégis nagyon fontos információval bír a vásárló számára. 

visszahívást kérek