Komfort memóriahab párnák

Az alvás során a fej súlya teljes egészében húzza a nyakcsigolyákat, melyek tartó izma egyik oldalon összenyomódnak, míg a másik oldalon folyamatosan feszülnek. A reggeli ébredés során az éjszaka elgémberedett izmoknak nincs idejük regenerálódni, egyik oldalon az órák óta összenyomott izmok, a másik oldalon az órák óta feszült izmoknak kell a fejet egyenes tartaniuk. Képtelenség, lehetetlen feladat, és egy rossz mozdulat és máris fájdalmas érzet nyaki tájékon. A memóriahab párnák a fej tökéletes alátámasztásával segítenek a nyaki izmoknak éjszaka pihenni, ezáltal nagyban csökkentik a nyaki izmok meghúzódásának esélyét!

Hasznos útmutató matracvásárláshoz. Okvetlen olvass el!

Lásson bele, tudjon meg többet a matracokról, hogy a legjobbat válassza!

Az alábbi cikkeink segítségével képes lesz a matracok minőségét meghatározni, ezzel összehasonlítani őket, és a leginkább megfelelőt választani!

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

Régmúlt idők hozadékaként, illetve az olcsómatracok piacán a habszivacs kifejezés megtévesztő lehet, nem mindegy hogy szivacs matracot vásárol az ember vagy hideghab matracot. Igen, nem mindegy, hogy mi mennyibe kerül, de azt kell, hogy mondjam, nem mindegy, hogy milyen áron! „Olcsó húsnak híg a leve” érdemes a matracvásárlásnál körültekintően eljárni.

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

A matracok kiválasztása egy nagyon nehéz feladat, mert mi alapján is döntünk? Szeretnénk puhát, félkeményet, szeretnénk gerinckímélőt, vagy a súlyunk miatt valami nagy teherbírásút. Az ember elkezd utána érdeklődni, utána nézni a matracoknak és próbálja összehasonlítani őket, tudás magasság és egyéb jellemzők alapján. Azonban van egy nagyon jó minőségjellemző tulajdonsága a matracoknak, ami, ugyan talán elsőre nem mond sokat, mégis nagyon fontos információval bír a vásárló számára. 

visszahívást kérek