Memory párna | - Mamóriahabos matracok, Talalay 100% bio Latex matracok, ágymatracok, gerinckímélő matracok, ortopéd matracok - Memóriahabos matrac - ágymatrac - matracok gerincbántalmakra - latex matrac - habszivacs matrac

Komfort memóriahab párnák

Az alvás során a fej súlya teljes egészében húzza a nyakcsigolyákat, melyek tartó izma egyik oldalon összenyomódnak, míg a másik oldalon folyamatosan feszülnek. A reggeli ébredés során az éjszaka elgémberedett izmoknak nincs idejük regenerálódni, egyik oldalon az órák óta összenyomott izmok, a másik oldalon az órák óta feszült izmoknak kell a fejet egyenes tartaniuk. Képtelenség, lehetetlen feladat, és egy rossz mozdulat és máris fájdalmas érzet nyaki tájékon. A memóriahab párnák a fej tökéletes alátámasztásával segítenek a nyaki izmoknak éjszaka pihenni, ezáltal nagyban csökkentik a nyaki izmok meghúzódásának esélyét!

Hasznos útmutató matracvásárláshoz. Okvetlen olvass el!

Lásson bele, tudjon meg többet a matracokról, hogy a legjobbat válassza!

Az alábbi cikkeink segítségével képes lesz a matracok minőségét meghatározni, ezzel összehasonlítani őket, és a leginkább megfelelőt választani!

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

A habszivacs kifejezés megtévesztő lehet, nem mindegy hogy szivacs matracot vásárol az ember vagy hideghab matracot. Persze nem mindegy, hogy mennyibe kerül, de nem mindegy milyen áron! „Olcsó húsnak híg a leve” érdemes a matracvásárlásnál körültekintően eljárni.

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

A megfelelő matrac kiválasztása kulcsfontosságú az egészségün számára! Puha, félkemény, gerinckímélő matrac, vagy a súlyunk miatt nagy teherbírású matrac. Van egy nagyon jó minőségjellemző tulajdonsága a matracoknak, ami, ugyan, talán elsőre nem mond sokat, mégis nagyon fontos információval bír a vásárló számára. 

visszahívást kérek