Matracok gyerekeknek

Bébi és gyermek matracunkat a már felnőtteknek régóta gyártott hideghab matrac termékcsaládjaink továbbfejlesztett változatait kínáljuk, a latexált kókusz és a tiszta kókusz lapok ötvözetével. A Latex-Kókusz egy 100%-ban természetes alapanyagok ötvözete. A latexált kókusz rétegből készült gyerekmatrac kialakításánál a legfőbb szempont a csecsemők testének megfelelő alátámasztása volt, továbbá a tisztán tarthatóság.

Akár a zuhany alá is be lehet tenni a matracot, és így az egész matrac szerkezet átöblíthető, elősegítve a matrac tisztán tartását. Az antiallergén matrac huzatunknak köszönhetően bőr irritációt nem okoz. A gyermek matracunk főbb jellemzője a jó szellőzés, a strapabíróság és nem utolsó sorban az átmosható szerkezet. Ezeket a tulajdonságokat leghatékonyabban a latax-kókusz réteg tudja ellátni. A Baby matrac belsejébe sem az atka, sem más kórokozó nem tud megtelepedni a latex és a hideghab összetevőknek köszönhetően.

Hasznos útmutató matracvásárláshoz. Okvetlen olvass el!

Lásson bele, tudjon meg többet a matracokról, hogy a legjobbat válassza!

Az alábbi cikkeink segítségével képes lesz a matracok minőségét meghatározni, ezzel összehasonlítani őket, és a leginkább megfelelőt választani!

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

Régmúlt idők hozadékaként, illetve az olcsómatracok piacán a habszivacs kifejezés megtévesztő lehet, nem mindegy hogy szivacs matracot vásárol az ember vagy hideghab matracot. Igen, nem mindegy, hogy mi mennyibe kerül, de azt kell, hogy mondjam, nem mindegy, hogy milyen áron! „Olcsó húsnak híg a leve” érdemes a matracvásárlásnál körültekintően eljárni.

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

A matracok kiválasztása egy nagyon nehéz feladat, mert mi alapján is döntünk? Szeretnénk puhát, félkeményet, szeretnénk gerinckímélőt, vagy a súlyunk miatt valami nagy teherbírásút. Az ember elkezd utána érdeklődni, utána nézni a matracoknak és próbálja összehasonlítani őket, tudás magasság és egyéb jellemzők alapján. Azonban van egy nagyon jó minőségjellemző tulajdonsága a matracoknak, ami, ugyan talán elsőre nem mond sokat, mégis nagyon fontos információval bír a vásárló számára. 

visszahívást kérek