Latex Talalay 80 matrac, 100% BIO matrac ortopéd matrac, gerinckímélő matrac

Latex matracok

A latexet egyedülálló alakfelvevő képessége és rugalmassága teszi kiváló matrac alapanyaggá. A latex matrac kiváló alak- és formatartó matrac,  valamint antiallergén, jól szellőzik, atka, penész, és baktérium-mentes.  Kiváló fekvőhelyet biztosít Önnek! A nagy teherbírású komfortos TALALAY latex matrac kitűnő ortopéd tulajdonságokkal rendelkezik 7 zónás kialakításának köszönhetően. Alkalmas a felfekvések megelőzésére is, így ideális akár a hosszabb időre ágyhoz kötött emberek számára. A latex matrac szerkezetében található számtalan légbuborékok segítenek az optimális szellőzésben, jól szabályozza a test alvás alatti hőmérsékletét. Az általunk forgalmazott 100%-os természetes kaucsukot tartalmazó NATURAL LATEX az európai piacon is a csúcsminőséget képviseli

Hasznos útmutató matracvásárláshoz. Okvetlen olvass el!

Lásson bele, tudjon meg többet a matracokról, hogy a legjobbat válassza!

Az alábbi cikkeink segítségével képes lesz a matracok minőségét meghatározni, ezzel összehasonlítani őket, és a leginkább megfelelőt választani!

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

A habszivacs kifejezés megtévesztő lehet, nem mindegy hogy szivacs matracot vásárol az ember vagy hideghab matracot. Persze nem mindegy, hogy mennyibe kerül, de nem mindegy milyen áron! „Olcsó húsnak híg a leve” érdemes a matracvásárlásnál körültekintően eljárni.

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

A megfelelő matrac kiválasztása kulcsfontosságú az egészségün számára! Puha, félkemény, gerinckímélő matrac, vagy a súlyunk miatt nagy teherbírású matrac. Van egy nagyon jó minőségjellemző tulajdonsága a matracoknak, ami, ugyan, talán elsőre nem mond sokat, mégis nagyon fontos információval bír a vásárló számára. 

visszahívást kérek