Latex matracok

A latexet egyedülálló alakfelvevő képessége és rugalmassága teszi kiváló matrac alapanyaggá. A latex matrac kiváló alak- és formatartó matrac,  valamint antiallergén, jól szellőzik, atka, penész, és baktérium-mentes.  Kiváló fekvőhelyet biztosít Önnek! A nagy teherbírású komfortos TALALAY latex matrac kitűnő ortopéd tulajdonságokkal rendelkezik 7 zónás kialakításának köszönhetően. Alkalmas a felfekvések megelőzésére is, így ideális akár a hosszabb időre ágyhoz kötött emberek számára. A latex matrac szerkezetében található számtalan légbuborékok segítenek az optimális szellőzésben, jól szabályozza a test alvás alatti hőmérsékletét. Az általunk forgalmazott 100%-os természetes kaucsukot tartalmazó NATURAL LATEX az európai piacon is a csúcsminőséget képviseli

Hasznos útmutató matracvásárláshoz. Okvetlen olvass el!

Lásson bele, tudjon meg többet a matracokról, hogy a legjobbat válassza!

Az alábbi cikkeink segítségével képes lesz a matracok minőségét meghatározni, ezzel összehasonlítani őket, és a leginkább megfelelőt választani!

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

Régmúlt idők hozadékaként, illetve az olcsómatracok piacán a habszivacs kifejezés megtévesztő lehet, nem mindegy hogy szivacs matracot vásárol az ember vagy hideghab matracot. Igen, nem mindegy, hogy mi mennyibe kerül, de azt kell, hogy mondjam, nem mindegy, hogy milyen áron! „Olcsó húsnak híg a leve” érdemes a matracvásárlásnál körültekintően eljárni.

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

A matracok kiválasztása egy nagyon nehéz feladat, mert mi alapján is döntünk? Szeretnénk puhát, félkeményet, szeretnénk gerinckímélőt, vagy a súlyunk miatt valami nagy teherbírásút. Az ember elkezd utána érdeklődni, utána nézni a matracoknak és próbálja összehasonlítani őket, tudás magasság és egyéb jellemzők alapján. Azonban van egy nagyon jó minőségjellemző tulajdonsága a matracoknak, ami, ugyan talán elsőre nem mond sokat, mégis nagyon fontos információval bír a vásárló számára. 

visszahívást kérek