Oldalt fekvéshez ajánlott matracok

Az oldaltfekvés során a gerinc elég sokat képes görbülni, ezért nagyon fontos a kigejezetten oldalt felvéshez ajánlott matrac használata!. A matracnak az a feladata, hogy ezt a gerincgörbületet ellensúlyozza, kiegyensítse. Ami ilyenkor fontos, hogy a csipő és vállaknál a matrac puhább legyen, hogy jobban be tudjon nyomodóni, hogy a deráknél az alátámasztás követően a gerince egyenesen tudjon pihenni. Speciális zónázott matracainkal illetve az egyedi alváskomfort réteggel ezt az alátámasztás, gerinc kiegyensítést, el tdujuk érni, így ön reggel kipihentet fog ébredni!

Hasznos útmutató matracvásárláshoz. Okvetlen olvass el!

Lásson bele, tudjon meg többet a matracokról, hogy a legjobbat válassza!

Az alábbi cikkeink segítségével képes lesz a matracok minőségét meghatározni, ezzel összehasonlítani őket, és a leginkább megfelelőt választani!

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

A habszivacs kifejezés megtévesztő lehet, nem mindegy hogy szivacs matracot vásárol az ember vagy hideghab matracot. Persze nem mindegy, hogy mennyibe kerül, de nem mindegy milyen áron! „Olcsó húsnak híg a leve” érdemes a matracvásárlásnál körültekintően eljárni.

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

A megfelelő matrac kiválasztása kulcsfontosságú az egészségün számára! Puha, félkemény, gerinckímélő matrac, vagy a súlyunk miatt nagy teherbírású matrac. Van egy nagyon jó minőségjellemző tulajdonsága a matracoknak, ami, ugyan, talán elsőre nem mond sokat, mégis nagyon fontos információval bír a vásárló számára. 

visszahívást kérek