Benjamin gyerekmatrac matrac

31%

Benjamin gyerekmatrac - gyerekmatrac

Kategória: gyerekmatrac
Gyerekmatrac teljes magassága: 9 cm
Terhelhetőség: 50 kg-ig ajánlott (személyenként)
Keménység: Félkemény
Garancia: 10 év a matracmagra
Csomagolás: vákuumozott erős PE fóliában / higiénikus és strapabíró

Méretválasztó:

Amennyiben nem találja a megfelelő méretet, ne aggódjon, egyedi méretben is le tudjuk gyártani az ön matracát. Kérjen rá árajánlatot az alábbi linken. Egyedi méretű matracot szeretnék.

Benjamin gyerekmatrac akció: 31% (visszavonásig érvényes)

Felár nélkül választható matrachuzatok:

Sension white légáteresztő matrachuzat
Mennyiség: db

Termék leírás a Benjamin kókusz gyerekmatrac:

A matrac biztosítja gyermeke számára mindazt, amire egy fejlődésben lévő csecsemő testének a pihentető alváshoz szüksége van. A Benjamin matrac megfelelően alátámasztja a csecsemő testét is, tehát gondoskodik a gerinc megfelelő helyzetéről és az egészséges alvásról.

A matrac hideghab rétegei szilárd alátámasztást biztosítanak gyermekének gerince számára, ezáltal megakadályozza, hogy az Ön gyermekének teste a matracba süppedjen. Ez különösen fontos, hiszen a kisgyermekek növekedésben lévő csontozata csak egészséges testtartásban erősödik és fejlődik megfelelően.

A latex-kókusz réteg a  matrac belsejében biztosítja a matrac megfelelő rugalmasságát.

A Benjamin 9 cm magas matrac erős, ugyanakkor kényelmes, speciális nagy sűrűségű hideghabból készült, ami képes alkalmazkodni a test vonalaihoz, miközben a matracra nehezedő nyomástól függetlenül, szilárd tartást nyújt a gerinc, a nyak és a fej számára. Ez a modern, innovatív matrac minden gyerek számára kényelmes és biztonságos alvást biztosít.

A Benjamin gyermek matrac optimális szellőzéséről a higiénikus, levehető, mosható, finom puha pamut textília gondoskodik.

A gyerekek alvás közben sokszor kimelegszenek és ezért gyakran megizzadnak. A matrac három rétegből tevődik össze, a két fedőréteg hideghabból míg a középső réteg latexált kókuszból, ezen triónak köszönhetően a Benjamin gyerek matrac a lehető legoptimálisabb szellőzést biztosítja gyermekünk számára, így a matrac nem fülled be.

Azért, hogy az érzékeny bőrű, allergiára hajlamos kisgyerekek álma is zavartalan legyen, a matrac huzata 100% pamut.

A legjellemzőbb alapanyag a gyerekmatracok esetében a gumírozott kókusz réteg.

Mi is az, hogy gumírozott matrac? Vegyük sorra:

Kókusz matrac

Alapanyagként a kókuszdió külső burkából leszálazott rostokat használják fel. A rostok közül hosszú áztatás során eltávolítják a köztes kötőanyagot. Ezután szárítják, majd préselés után kaucsuk tejjel vulkanizálják. Így lesz a kókuszrost szálakból megfelelő tömörségű „tábla”, melyből az ágybetét készül.

Kemény de rugalmas alátámasztást ad, a rostszerkezetnek köszönhetően kiválóan szellőzik, atkamentes, antiallergén.

A latex

a kaucsukfa nedvéből készül speciális eljárással. Egyedülálló alakfelvevő képessége és pontrugalmassága teszi kiváló matrac alapanyaggá. Kiváló alak- és formatartó, jól szellőzik, atka és baktérium-mentes.

Latexált kókusz 

A latexált kókusz is tiszta kókusz, csak lényegesen rugalmasabb a latexálás nélküli kókusznál. Könnyen tisztítható, így tiszta alváskörnyezetet teremt gyerekeink számára. Rugalmas, a testnek jó tartást adó alapanyag, matracváznak tökéletes.

A 6cm rugalmas latexált kókusz rétegből készült………. gyerekmatrac elegendő a csecsemők testének megfelelő alátámasztásához. Akár a zuhany alá is be lehet tenni a matracot és így az egész matrac szerkezet átöblíthető, elősegítve a matrac tisztán tartását. Ennél a típusnál választható a matrachuzat is, ami a matrac kezelést még jobban megkönnyíti.

A Benjamin kókusz gyerekmatrac gyerekmatrac tulajdonságai:

- jó szellőzés

- antiallergén hatás

- strapabíróság

- átmosható szerkezet

Ezeket a tulajdonságokat leghatékonyabban a latax-kókusz réteg tudja ellátni. A Benjamin gyerekmatrac belsejébe sem az atka, sem más korokozó sem tud megtelepedni. Ezért is javasoljuk a kisebb gyerekek számára kb. 4 éves korig, amíg a test vonalai nem kezdenek el kifejlődni, addig a tiszta kókusz adhatja meg a kellő alátámasztást a gerincnek.

 

A matrac huzata megfelel az ÖKO-tex 100 szabványnak, bőrt irritáló vegyszert nem tartalmaz.

Választható matrachuzatok

A Sension White matrachuzat legfontosabb tulajdonsága a légáteresztő képessége. Lyukacsos kiképzésének köszönhetően segíti a levegő áramlását a matracuhatban, ezáltal kellemes komfort érzetet biztosít használójának. A matrachuzat önmagában mintás, ezáltal a ráhelyezett lepedőn a mintája nem üt át. A matrachuzat anyaga steppelt szövet, könnyen kezelhető, hosszú élettartamú, mely komfortot, kényelmet és szépséget biztosít matracának.

A matrac huzata megfelel az ÖKO-tex 100 szabványnak, bőrt irritáló vegyszert nem tartalmaz.

A matrachuzat három rétegből áll, steppelt rögzítéssel készül, felső rétege a választott kelme, alsó kettő réteg különféle nem szőtt textília. 

Mosás: maximum 40 C-on!
Nem vasalható!

A matrac huzata megfelel az ÖKO-tex 100 szabványnak, bőrt irritáló vegyszert nem tartalmaz.


Matracokhoz ajánljuk

Méretválaszték
60x120 benjamin gyerekmatrac
70x140 benjamin gyerekmatrac

Egyedi méretű matracot szeretnék
visszahívást kérek