Sajnos a ruhaipar sem igazán kedveli, szereti a nagyemberek különleges igényeit, mert nehéz megvalósítani, a matracipar is ugyan így van vele. Az extra teherbírási igény manapság már egyre keresettebb, ellenben a matracgyártók mindezt figyelmen kívül hagyják. De mi igen is szeretnénk erre maximálisan odafigyelni, és olyan matracokat készíteni amik kibírják a nagyobb vagy akár az extrém terhelést is. Felsoroltuk ide Önnek azokat a matracokat amelyeket bírják a 130kg fölötti terhelést is, illetve amiknek a terhelését lehet tovább növelni akár 150kg-ig. Nézzen körül nálunk, és ha kérdése van, kérem keresen minket telefonon, vagy kérjen visszahívást, keresni fogjuk!

Speciális matracok nagyembereknek

Hasznos útmutató matracvásárláshoz. Okvetlen olvass el!

Lásson bele, tudjon meg többet a matracokról, hogy a legjobbat válassza!

Az alábbi cikkeink segítségével képes lesz a matracok minőségét meghatározni, ezzel összehasonlítani őket, és a leginkább megfelelőt választani!

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

Régmúlt idők hozadékaként, illetve az olcsómatracok piacán a habszivacs kifejezés megtévesztő lehet, nem mindegy hogy szivacs matracot vásárol az ember vagy hideghab matracot. Igen, nem mindegy, hogy mi mennyibe kerül, de azt kell, hogy mondjam, nem mindegy, hogy milyen áron! „Olcsó húsnak híg a leve” érdemes a matracvásárlásnál körültekintően eljárni.

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

A matracok kiválasztása egy nagyon nehéz feladat, mert mi alapján is döntünk? Szeretnénk puhát, félkeményet, szeretnénk gerinckímélőt, vagy a súlyunk miatt valami nagy teherbírásút. Az ember elkezd utána érdeklődni, utána nézni a matracoknak és próbálja összehasonlítani őket, tudás magasság és egyéb jellemzők alapján. Azonban van egy nagyon jó minőségjellemző tulajdonsága a matracoknak, ami, ugyan talán elsőre nem mond sokat, mégis nagyon fontos információval bír a vásárló számára. 

visszahívást kérek