130Kg fölötti terhelésre tervezett erősített matracok

Strapabíró (130kg fölött) erősített matracok

Sajnos a ruhaipar sem igazán kedveli, szereti a nagyemberek különleges igényeit, mert nehéz megvalósítani, a matracipar is ugyan így van vele. Az extra teherbírási igény manapság már egyre keresettebb, ellenben a matracgyártók mindezt figyelmen kívül hagyják. De mi igen is szeretnénk erre maximálisan odafigyelni, és olyan matracokat készíteni amik kibírják a nagyobb vagy akár az extrém terhelést is. Felsoroltuk ide Önnek azokat a matracokat amelyeket bírják a 130kg fölötti terhelést is, illetve amiknek a terhelését lehet tovább növelni akár 150kg-ig. Nézzen körül nálunk, és ha kérdése van, kérem keresen minket telefonon, vagy kérjen visszahívást, keresni fogjuk!

Hasznos útmutató matracvásárláshoz. Okvetlen olvass el!

Lásson bele, tudjon meg többet a matracokról, hogy a legjobbat válassza!

Az alábbi cikkeink segítségével képes lesz a matracok minőségét meghatározni, ezzel összehasonlítani őket, és a leginkább megfelelőt választani!

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

A habszivacs kifejezés megtévesztő lehet, nem mindegy hogy szivacs matracot vásárol az ember vagy hideghab matracot. Persze nem mindegy, hogy mennyibe kerül, de nem mindegy milyen áron! „Olcsó húsnak híg a leve” érdemes a matracvásárlásnál körültekintően eljárni.

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

A megfelelő matrac kiválasztása kulcsfontosságú az egészségün számára! Puha, félkemény, gerinckímélő matrac, vagy a súlyunk miatt nagy teherbírású matrac. Van egy nagyon jó minőségjellemző tulajdonsága a matracoknak, ami, ugyan, talán elsőre nem mond sokat, mégis nagyon fontos információval bír a vásárló számára. 

visszahívást kérek