Hideghab matracaink

A hideg hab matrac egy poliuretán hab matrac, amely 2 fő komponensből és különböző minőségű, mennyiségű adalékanyagból áll. A komponensek és az adalékanyagok keverési aránya határozza meg a hab keménységét, lágyságát. A hideghab legnagyobb előnye, hogy nem deformálódik, így használat után mindig visszaáll az eredeti állapotába,ellentétben a szivacs matraccal. A hideghabmatrac speciális összetevőinek köszönhetően nem telepednek meg benne az atkák. Kiváló kényelmet és pihentető alvást biztosít. A Hideghab a nyitott sejtszerkezetnek köszönhetően egy rendkívül jól szellőző, nagyon jó formatartó, hosszú élettartamú hab, valamint tökéletesen követi a test körvonalát. Vákum matracunkat vákuum csomagolásban szállítjuk házhoz, gyorsan, bármilyen egyedi igényt kielégítve. Nálunk felár nélkül válszthat matrac huzatot matracához. Egyedi méret, gyors kiszállítás! 

Hasznos útmutató matracvásárláshoz. Okvetlen olvass el!

Lásson bele, tudjon meg többet a matracokról, hogy a legjobbat válassza!

Az alábbi cikkeink segítségével képes lesz a matracok minőségét meghatározni, ezzel összehasonlítani őket, és a leginkább megfelelőt választani!

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

A habszivacs kifejezés megtévesztő lehet, nem mindegy hogy szivacs matracot vásárol az ember vagy hideghab matracot. Persze nem mindegy, hogy mennyibe kerül, de nem mindegy milyen áron! „Olcsó húsnak híg a leve” érdemes a matracvásárlásnál körültekintően eljárni.

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

A megfelelő matrac kiválasztása kulcsfontosságú az egészségün számára! Puha, félkemény, gerinckímélő matrac, vagy a súlyunk miatt nagy teherbírású matrac. Van egy nagyon jó minőségjellemző tulajdonsága a matracoknak, ami, ugyan, talán elsőre nem mond sokat, mégis nagyon fontos információval bír a vásárló számára. 

visszahívást kérek