Sensitive matrac

0%


Sensitive matrac - hideghab matrac

Kategória: hideghab matrac
Hideghab matrac teljes magassága: 18 cm
Hideghab vastagsága: 16 cm 40kg/m3 hideghab
Terhelhetőség: 150 kg-ig ajánlott (személyenként)
Keménység: Félkemény
Garancia: 10 év a matracmagra
Csomagolás: vákuumozott erős PE fóliában / higiénikus és strapabíró

Méretválasztó:

Amennyiben nem találja a megfelelő méretet, ne aggódjon, egyedi méretben is le tudjuk gyártani az ön matracát. Kérjen rá árajánlatot az alábbi linken. Egyedi méretű matracot szeretnék.

Sensitive matrac akció: 0% (visszavonásig érvényes)

Felár nélkül választható matrachuzatok:

Teflon® matrac huzat
Mennyiség: db

Termékleírás a Sensitive hideghab matracról:

A Sensitive vákuummatrac kitűnő minőségű hideg hab szerkezete magas minőségi követelmények figyelembevételével került kialakításra. Célja, hogy használójának a legnagyobb komfort fokozatot nyújtsa, ugyanakkor megfelelő alátámasztást biztosítson a gerincoszlopnak.

A pihentető alvás ezen a matracon biztosított. Oldalába szellőzők kerülnek beépítésre, így a matrac légcseréje és használat után alakjának visszanyerése megoldott.

A szövet teflon kikészítése biztosítja az antibakteriális és szennytaszító képességét.

A Sensitive hideghabmatrac tökéletesen pontrugalmas, vagyis pontról pontra megfelelően tudja alátámasztani testünket (ellentétben a rugós matracokkal), a lehető legnagyobb felületen oszlatja el a testsúlyt, ami a gerinckímélés szempontjából a legfontosabb.

A Sensitive hideghab matrac fedőhuzata mindkét oldalon szalagvarrással fixen rögzített Teflon®-ozott finom puha, kellemes tapintású szövet. A szövet Teflon® kikészítése biztosítja az antibakteriális és szennytaszító képességét. A huzat környezetbarát, higiénikus és bőrgyógyászatilag tesztelt. Nem okoz allergiát mert elősegíti a hő és nedvesség természetes cseréjét. Antisztatikus, vagyis visszatartja az elektrosztatikus töltéseket.

Teflon® matrac huzat:

 A Teflon® matrac huzat egy új fejlesztésű nano technológiával készült anyag. Meghosszabbítja a matrac élettartamát akár évekkel is. Az anyag Teflon® bevonatának köszönhetően meggátolja, hogy a víz illetve bármilyen más folyadék bekerüljön a matracba - eközben maga az anyag sem marad nedves, és nem engedi, hogy bármiféle baktérium megtelepedjen a felületén. Nem csökkenti a matrac levegőzését.

-  A levegő jól átjárja, kitűnő természetes szellőzést biztosít

-  Puha, kellemes tapintású, kényelmes, finom illatú

-  Baktérium- és gombaálló

-  Környezetbarát, a környezetben kikerülve maradéktalanul lebomlik

-  Gyűrődésmentes, nem kell vasalnia

-  Kisbabáknak és kisgyermekeknek is ideális.

-  Megfelel az ÖKO-tex 100 szabványnak, bőrt irritáló vegyszert nem tartalmaz

    

Kiknek ajánljuk a Sensitive hideghab matracot?

Az Sensitive hideghab matracot azoknak ajánljuk, akik egy egyszerű, félkemény, strapabíró matracot szeretnének vásárolni, de ajánljuk még többek közt:

- érzékeny bőrűeknek

- gyerekeknek

- időseknek

- fokozottan izzadóknak 

- az átlagosnál erősebb testsúllyal rendelkezőknek  (150 kg-os testsúlyig választható, tehát igazán  strapabíró a belső magja)

Mitől Vákuummatrac?

A Sensitive hideghab matracot vákuumcsomagoltan küldjük. Így egyrészt higiénikus, teljesen biztos lehet benne, hogy még senki nem használta a matracot. Másrészt pedig a tartósságát is garantálja, hiszen csak minőségi, tartós habanyag bírja ki a több tonnás összepréselést és összehengergetést. A Sensitive hideghab matracot kibontva 1-2 óra múlva eléri eredeti formáját és rugalmasságát.

Választható matrachuzatokMatracokhoz ajánljuk

Méretválaszték
80x200 sensitive matrac
90x200 sensitive matrac
120x200 sensitive matrac
140x200 sensitive matrac
160x200 sensitive matrac
180x200 sensitive matrac

Egyedi méretű matracot szeretnék
visszahívást kérek