Wool extra memory matrac

Memóriahab matrac

21%


Wool extra memory matrac - memóriahab matrac

Kategória: memóriahab matrac
Memóriahab matrac teljes magassága: 18 cm
Hideghab vastagsága: 14 cm 40kg/m3 hideghab
Memóriahab vastagsága: 4 cm 70kg/m3 memóriahab
Terhelhetőség: 120 kg-ig ajánlott (személyenként)
Keménység: Félkemény
Garancia: 10 év a matracmagra
Csomagolás: vákuumozott erős PE fóliában / higiénikus és strapabíró

Méretválasztó:

Amennyiben nem találja a megfelelő méretet, ne aggódjon, egyedi méretben is le tudjuk gyártani az ön matracát. Kérjen rá árajánlatot az alábbi linken. Egyedi méretű matracot szeretnék.

Wool extra memory matrac akció: 21% (visszavonásig érvényes)

Felár nélkül választható matrachuzatok:

Merino® gyapjú matrac huzat
Mennyiség: db

Termék leírás a Wool Extra Memory hideghab matracról:

Az egészségesebb és kényelmesebb alvás és pihenés egyre fontosabbá válik életünkben. A helyesen megválasztott alváskörnyezet nagy segítség ebben.

A gyapjú számos nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik, melynek köszönhetően egészséges a szervezet számára.

A Gyapjú teljesen természetes anyag, mivel az élő állatok lenyírt szőréből készül. Rengeteg pozitív tulajdonsága ismert, ilyen például a lanolin tartalma. A Lanolin erőteljes hidratáló és bőrgyógyító hatású. Bőrproblémákra nagyszerű segítség lehet.

A gyapjú tökéletesen képes együtt lélegezni az emberi testtel, ennek köszönhetően biztosítja a szervezet oxigénellátását és lehetővé teszi a testhőmérséklet önszabályzását.  Ebből következően képes kezelni illetve megelőzni a reumatikus, izületi és veseproblémákat.

A kitűnő minőségű hideg hab szerkezete magas minőségi követelmények figyelembevételével került kialakításra. Célja, hogy használójának a legnagyobb komfort fokozatot nyújtsa, ugyanakkor megfelelő alátámasztást biztosítson a gerincoszlopnak.

A visco-elasztikus, memória hab pedig csökkenti alvás során a testre ható nyomást, kellemes, relaxációs pihenést biztosítva. Oldalába szellőzők kerülnek beépítésre, így a matrac légcseréje és használat után alakjának visszanyerése megoldott.

A Wool Extra Memory Matrac huzata a felső visco-elasztikus oldalon natúr színű, antiallergén steppelt 100% Merino gyapjú szövet, mely szalagvarrással fixen rögzített. A dupla komfort érzést a gyapjú és visco-elasztikus, memory foam együttes puhasága és meleg tartó képessége adja.

A termék Woolmark minősítéssel rendelkezik.

 

A huzat az alsó oldalon szintén szalagvarrással fixen rögzített, steppelt natúr színű teflonozott szövet. A teflonozott szövet szerkezetéből, szövéséből kifolyólag nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, kopásállósága igen magas. A szövet teflon kikészítése biztosítja az antibakteriális és szennytaszító képességét.

 

A matrachuzat szalagvarrással kerül a matrac magra, ezzel nagyobb oldaltartást biztosít a cserélhető huzattal ellátott családtagjaihoz képest. 

A memory foam réteg az alaphelyzetbe való lassú visszatérési effektusnak köszönhetően biztosít a testnek optimális ortopédiai támaszt, ezáltal nyugodt alvást tesz lehetővé. A Wool’s Memory hideghab matrac meggátolja a felfekvések keletkezését, így rendkívül előnyös a hosszú időn át fekvő személyek részére.

Memory hab:


Különleges hab, amelynek a keménysége a testünk hőmérsékletétől függően változik, az emberi testtel való érintkezésnél megpuhul. Köszönhető ez annak a hatásnak, hogy nehezen nyeri vissza eredeti alakját, ezért nevezzük "Memory habnak". Tulajdonságainak köszönhetően segít egyenletesen szétoszlatni az emberi szervezetre ható nyomást. Nagyon pozitív hatással van a vérkeringésre és stabilizálja az emberi test optimális helyzetét. A test így kevesebbet forgolódik és az alvás nyugodtabb.

Kiknek ajánljuk a Wool Extra Memory matracot?

Azoknak akik szeretik a memory foam és a gyapjú együttes jótékony hatását és emelett szeretnek egy közepesen kemény fekhelyen aludni.

A merino gyapjú jótékony hatásai:

hőmérséklet kiegyenlítő hatású

biztosítja a bőr légzését és javítja a vérellátását

természetes fájdalomcsillapító, immunrendszer erősítő

jó hatással van a migrénes tünetekre, a mozgásszervi és reumás panaszokra

használatával elkerülhető a felfázás, megakadályozza a felfekvéseket

eltéríti a káros földsugárzásokat

a testet a megfelelő hőmérsékletben és páratartalomban tartja

a kicsapódó verejtéket elpárologtatja, így megakadályozza a leizzadást

maximális komfortot nyújt télen nyáron

Mitől Vákuummatrac?

A Wool Extra Memory matracot vákuumcsomagolásban küldjük. Ennek egyrészt az az előnye, hogy szállítás közben is higiénikus, tiszta marad, illetve teljesen biztos lehet abban, hogy Ön előtt senki sem használta a matracot. Másrészt pedig tartós, strapabíró is a matrac, hiszen kibírja a több tonnás összepréselést és összehengergetést is. Kibontás után 1-2 óra múlva visszanyeri eredeti formáját és rugalmasságát.

Választható matrachuzatok

A Merino® gyapjú matrac huzat a felső visco-elasztikus oldalon natúr színű, antiallergén steppelt 100% Merino gyapjú szövet, mely szalagvarrással fixen rögzített. A termék Woolmark minősítéssel rendelkezik.Matracokhoz ajánljuk

Méretválaszték
80x200 wool extra memory matrac
90x200 wool extra memory matrac
120x200 wool extra memory matrac
140x200 wool extra memory matrac
160x200 wool extra memory matrac
180x200 wool extra memory matrac

Egyedi méretű matracot szeretnék
Ajánlott termékeink
visszahívást kérek