Exclusive memory matrac

Exclusive memory matrac

minőség

Memóriahabos matracunk megváltoztatja mindennapjait, hiszen egy minőségi matracon minden perc pihenés aranyat ér, és a teste meghálálja a törődést! Memóriahab réteg tökéletes kényelmet nyújt önnek, izmai el tudnak lazulni, testét a speciális minőségi matracmag a legoptimálisabb helyzetben tartja, hogy az alvás a testének is pihentető legyen. Gerinckímélő rétegének köszönhetően tehermentesíti hátát az alvás során, ezáltal izmai regenerálódhatnak miközben ön pihen.


Méretválasztó:

Felár nélkül választható matrachuzatok:


Cooler matrachuzat

A matracom Cooler matrachuzattal kérem

Ne szenvedjen a melegtől, váltson COOLER hűsítő matrachuzatra, és élvezze a hűsítő ágy pihentető élményét már +8 600,- Ft-tól. ismertető videó

Matracunk ingyen
szállítjuk házhoz Önnek!
Magyarországon készült
minőségi magyar termék
10 év megbízhatósági
garancia a matracmagra

Felár:


dbA szállítás normálisan folytatódik a COVID-19 alatt.

Az online vásárlás jelenleg a legbiztonságosabb vásárlási mód. Legyen egészséges - vásároljon online!


Amennyiben nem találja a megfelelő méretet, ne aggódjon, egyedi méretben is le tudjuk gyártani az ön matracát. Kérjen rá árajánlatot az alábbi linken. Egyedi méretű matracot szeretnék.


Hasznos útmutató matracvásárláshoz. Okvetlen olvass el!

Lásson bele, tudjon meg többet a matracokról, hogy a legjobbat válassza!

Az alábbi cikkeink segítségével képes lesz a matracok minőségét meghatározni, ezzel összehasonlítani őket, és a leginkább megfelelőt választani!

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

A habszivacs kifejezés megtévesztő lehet, nem mindegy hogy szivacs matracot vásárol az ember vagy hideghab matracot. Persze nem mindegy, hogy mennyibe kerül, de nem mindegy milyen áron! „Olcsó húsnak híg a leve” érdemes a matracvásárlásnál körültekintően eljárni.

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

A megfelelő matrac kiválasztása kulcsfontosságú az egészségün számára! Puha, félkemény, gerinckímélő matrac, vagy a súlyunk miatt nagy teherbírású matrac. Van egy nagyon jó minőségjellemző tulajdonsága a matracoknak, ami, ugyan, talán elsőre nem mond sokat, mégis nagyon fontos információval bír a vásárló számára. 

Exclusive kényelem, megérdemelt pihenés!

A strapabíró félkemény matracol Rolls-Roysa, és ki ne szeretné a kényelmet és megbízhatóságot! Reggelente kipihenten ébredi, nagyon nyújtózva egy kávé, tea mellett indítani a napot, nem pedig a hátunk, nyakunk masszírozva élelet lehelni az elgémberedett testbe. Ön is vágyik rá? Természetesen, hiszen elvárható! Az exclusív matarcunk karnyújtásnyira van öntől, és elérni nem lehetetlen! Exclusive memory memóriahab matracunk biztosítja önnek reggelenkénti üde ébredést, frissen kipihenten reggeleket, az energikus kezdést minden nap. Ne ragadjon le a nyaki és hátfájdalmaknál, mert mindez már a múltté lehet, ha helyes döntést hoz, és lecseréli régi, elnyűtt vagy rossz minőségű matracát. Itt az ideje változtathat! Válassza kipihentséget, mely elkíséri egész nap!

Memóriahabos matracunk megváltoztatja mindennapjait, hiszen egy minőségi matracon minden perc pihenés aranyat ér, és a teste meghálálja a törődést! Memóriahab réteg tökéletes kényelmet nyújt önnek, izmai el tudnak lazulni, testét a speciális minőségi matracmag a legoptimálisabb helyzetben tartja, hogy az alvás a testének is pihentető legyen. Gerinckímélő rétegének köszönhetően tehermentesíti hátát az alvás során, ezáltal izmai regenerálódhatnak miközben ön pihen. Számtalan kutatást végeztek az ember alvási szokásairól, és hogy ezek hogyan befolyásolják az ember következő napját, közérzetét, egészségét. 

 

Ékje át Wellness Memory memóriahab matracunk segítségével az igazi alvás megnyugtató élményét:

 • 2cm komfort memóriahab réteg a félkemény fekvőrétegért
 • A memóriahab gerincvonal követő tulajdonsága páratlan alvásélményt biztosít
 • Szálvarrott strapabíró, hihetetlen masszív Teflon matrachuzattal ellátva
 • A matrac a széleinél is megörzi stabilitását, mely extra oldaltartást eredményez
 • 2 keménységű habból összeállított matrac
 • Antibakteriális Teflon matrachuzattal
 • Atkastop anyagból, mely elriasztja a hivatlan vendégeket 
 • Matrachuzatba épített antisztatikus védelem a komfortos érzetért
 • Megfordítható kialakításának köszönhetően két különböző komfortfokozattal rendelkezik
 • Gerinckímélő extra stabil matracmag
 • Egyedi méretben is rendelhető
 • 10 év GARANCIA, mert a minőségét kiállja az idő próbáját

Termék leírás az Exclusive Memory hideghab matracról:

A Exclusive Memory hideghab matrac 2cm vastagságú memóriahab fedőrétege a matracban található matracmagban van, az alátámasztást biztosító Eliocell habon. Az Eliocell hab gondoskodik a test, de elsősorban a gerinc megfelelő alátámasztásáról.  Kedvező tulajdonságának köszönhetően segíti megelőzni a hát- és gerincbántalmak kialakulását, illetve ha már kialakult, akkor annak gyógyulását. Minőségi ortopédiai tulajdonságokkal rendelkezik. A matrac magva átszellőző tulajdonságával biztosítja a nedvesség elvezetését. A hátgerincnek minőségi támaszt jelent, az izmok relaxációját teszi lehetővé.

Az Exlusive Memory matrac  mindkét oldalon Teflon®-ozott szövet szerkezetéből, szövéséből kifolyólag nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, kopásállósága magas. A szövet Teflon® kikészítése biztosítja az antibakteriális és szennytaszító képességét. Nem okoz allergiát, mert elősegíti a hő és nedvesség természetes cseréjét. Antisztatikus, vagyis visszatartja az elektrosztatikus töltéseket. A Teflon®-ozott huzat megakadályozza az atkák előfordulását. A matrachuzat szalagvarrással készül, fix rögzítésű, így nagyobb oldaltartást biztosít a matrac számára.

 

A memory foam réteg az alaphelyzetbe való lassú visszatérési effektusnak köszönhetően biztosít a testnek optimális ortopédiai támaszt, ezáltal nyugodt alvást tesz lehetővé. Az Exclusive Memory hideghab matrac meggátolja a felfekvések keletkezését, így rendkívül előnyös a hosszú időn át fekvő személyek részére.

Memory hab:
Különleges hab, amelynek a keménysége a testünk hőmérsékletétől függően változik, az emberi testtel való érintkezésnél megpuhul. Köszönhető ez annak a hatásnak, hogy nehezen nyeri vissza eredeti alakját, ezért nevezzük "Memory habnak". Tulajdonságainak köszönhetően segít egyenletesen szétoszlatni az emberi szervezetre ható nyomást. Nagyon pozitív hatással van a vérkeringésre és stabilizálja az emberi test optimális helyzetét. A test így kevesebbet forgolódik és az alvás nyugodtabb.

A matrac huzata megfelel az ÖKO-tex 100 szabványnak, bőrt irritáló vegyszert nem tartalmaz.

Kiknek ajánljuk az Exclusive Memory hideghab matracot?

Az Exclusive Memory hideghab matracot azoknak ajánljuk, akik egy egyszerű, félkemény, strapabíró matracot szeretnének vásárolni. Kimondottan jó választás azoknak akik hát- és gerincfájdalmakkal küzdenek. Ár-minőség arány szempontjából vendégmatracként is tökéletes választás azok részére akik számára fontos a vendégeik egészséges és pihentető alvása.  Az Exclusive Memory hideghab matrac meggátolja a felfekvések keletkezését, így rendkívül előnyös a hosszú időn át fekvő személyek részére. Pozitív tulajdonságainak köszönhetően segít egyenletesen szétoszlatni az emberi szervezetre ható nyomást. Az Exlusive Memory hideghab matrac nagyon pozitív hatással van a vérkeringésre és stabilizálja az emberi test optimális helyzetét. A test így kevesebbet forgolódik és az alvás nyugodtabb.

 120 kg-os testsúlyig választható, tehát igazán strapabíró a belső magja.

Mitől Vákuummatrac?

Az Exclusive Memory matracot vákuumcsomagolásban küldjük. Ennek egyrészt az az előnye, hogy szállítás közben is higiénikus, tiszta marad, illetve teljesen biztos lehet abban, hogy Ön előtt senki sem használta a matracot. Másrészt pedig tartós, strapabíró is a matrac, hiszen kibírja a több tonnás összepréselést és összehengergetést is. Kibontás után 1-2 óra múlva visszanyeri eredeti formáját és rugalmasságát.

Exclusive memory matrac - technikai adatok

Kategória: memóriahabos matrac
Származása: Magyar termék
Márka: DoktorMatrac
Memóriahabos matrac teljes magassága: 18 cm
Hideghab vastagsága: 14 cm 40kg/m3 hideghab
Memóriahab vastagsága: 2 cm 70kg/m3 memóriahab
Gyártási méret: A matracok gyártási toleranciája + -2 cm magasságban, szélességben és hosszúságban. Ez az eltérés nem jelent gyártási hibát, és nem csökkenti a termék minőségét.
Matrachab színe: A matrachab színe eltérhet a képen láthatótól - a hab színe nem befolyásolja a matrac tulajdonságait.
Első használat: A matracot a kicsomagolás után ne használja azonnal, a matrac 24 óra alatt nyeri vissza eredeti formáját. Ne használja korábban!
Terhelhetőség: 120 kg-ig ajánlott (személyenként)
Keménység: Félkemény
Garancia: 10 év a matracmagra
Bolyhosodás: A bolyhosodás a matrachuzat használatának természetes jele, nem reklamálható
Gödrösödés: A matrac gödrösödésének az számít, ha a mélyedés mértéke meghaladja a matrac teljes vastagságának 20%-át.
Csomagolás: vákuumozott erős PE fóliában / higiénikus és strapabíró

Exclusive memory matrac - matrachuzatok


Nyitható zipzárral két külön lappá választható. A választható huzat 3 rétegből áll steppelt rögzítéssel.

Felső réteg a választott kelme, alsó kettő réteg különféle nem szőtt textília.

325 gr/nm súlyú , PES és természetes bio pamutból szőtt, steppelt, jól szellőző, finom puha tapintású huzatanyag.

Mosás: maximum 40 C-on!

Nem vasalható!

Exclusive memory matrac - méretválasztéka

80x200 exclusive memory matrac
90x200 exclusive memory matrac
120x200 exclusive memory matrac
140x200 exclusive memory matrac
160x200 exclusive memory matrac
180x200 exclusive memory matrac

Exclusive memory memóriahab matrac - a megérdemelt luxus

A minőség mely elérhető az ön számára is. Ne kössön kompromisszumot, válassza Exclcusive Memory matracunk:

A kutatások eredményeképpen a legmarkánsabb összetevőnek maga a matrac bizonyult. A matrac nagyba befolyásolja a mindenapjainkat, de ez egészségünket is. Nagyon sok betegség kialakulásánál szerepet játtszik a nem megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, melynek alapja a matrac! A megfelelő alváskörnyezet, egy egészséges matrac, nagyon markáns szerepet játszik a legtöbb betegségek kezelésében, illetve megelőzésében és gyógyításában is, hiszen egy kialudt, kipihent szervezet hatékonyabban veszi fel a harcot bármilyen betegséggel szemben. 

Kényelemre, stabilitásra és pihentető ágymatracra vágyik, akkor ne is keressen tovább, mert megtalálta! Kényeztese magát, és vegye le a terhelést a gerincéről. Ne alkudjon meg olcsó utánzatokkal, mert a matracot nem egy évre vásárolja, és az egészsége látja kárát, ha nem helyesen dönt! Rengeteg időt, energiát, bosszankodást és utána járást, és nem utolsó sorban pénzt spórol meg, ha már elsőre egy minőségi matracot vásárol. Matracvásárláshoz jó tanács, amit minden féle képpen szem előtt kell tartani, amikor az ember matracot keres, vásárol!  Az ár nem minden, sőt: ne feledkezzen meg a matrac minőségéről, hiszen egy alacsonyabb minőségű termék jóval kevesebb bír, hamarabb kikagylósodik, és kezdődhet előröl a vásárlási procedúra! Matracainkat, a piacon kiemelkedő, 40 kg/m3 sűrűségű hideghabból és 70 kg/m3 sűrűségű memória habból készülnek, melynek köszönhetően az általunk vállalt 10 év garancia könnyedén tartható.

Exclusive memory matrac

Egyedi méretű matracra lenne szüksége?

Ne aggódj! Mi megoldjuk...


A legtöbb matrac webáruház az egyedi igényekkel nem nagyon tud mit kezdeni, mert inkább a sablonos, mennyiségi termelésre törekszik. Mi nem ilyenek vagyunk, nálunk számít, hogy önnek pontosan mire van szüksége!

- Az ágya egyedi méretű,
- Hosszabb, vagy
- Szélesebb matracra lenne szüksége?

Mi matrac gyártók vagyunk, ezért ezeket a méretbeli igényeket meg tudjuk valósítani! Kérdezzen, írjon e-mail, vagy telefonáljon, mi segítünk megoldalni a problémáját!Információk és tudnivalók matrac vásárláshoz

A matrac szállítása

 • A megrendelt matracot 100% higiénikus módon speciális nagy teljesítményű vákuumtechnológiával csomagoljuk.
 • Az erős fólia teljes egészében megóvja a matracot a sérülésektől, szennyeződésektől, így ön biztos lehet benne, hogy tiszta, új matracot kap.
 • A matracok kiszállításáról csomag partnerünk a GLS gondoskodik.
 • A matrac kiszállítása előtt ön e-mail értesítés kap, hogy meg tudja szervezni a matrac átvételét.

A matrac kifizetése

 • Utánvétel: A megrendelt matracot kényelmesen, otthonában is kifizetheti csomagszállító partnerünknek a GLS-nek
 • Előre utalás: Amennyiben előre utalással szeretné megvásárolni a matracot, a megrendelés során válassza az előre utalás lehetőségét, és kollégán a megrendelés után 24 órán belül az ön nevére kiállítja a számlát és a megadott e-mail címre elküdni.
 • Bankkártyás fizetés: Már dolgozunk hogy online matrac áruházunkban bankkártyával is lehessen fizetni, azonban ez a funkció egyelőre még nem elérhető.

A matrac kicsomagolása

 • A matracot óvatosan csomagolja ki, az erős fólia szétvágása során, amennyiben nem elég körültekintő, könnyedén megsértheti a matrac huzatot.
 • A kibontott matrac azonnal elkezdi visszanyerni eredeti alakját, ezért olyan helyen bontsa ki a matracot, ahol erre elegendő hely van!
 • Miután a matrac megszívta magát levegővel, minimum 12 órát várjon a használatba vétellel, hogy a finom szerkezeti pólusokba is vissza jusson a levegő.Vásárlói vélemények matracainkról

"Hihetetlen, hogy ilyen kedvező árban jutottam egy memory matrachoz."

Bogyó

"Első olyan matracvásárlásom volt, amit üzletben nem teszteltem. Régi matracomhoz képest, első alvás után nagyon keménynek ítéltem meg. Kicsit tartottam tőle, hogy nem fogom szeretni, de már a második alvás után rájöttem, hogy a legjobb választás volt! Mindenkinek ajánlom!"

Rubina

"Nagyon kényelmes matrac és árban is igazán kedvező, az egész család élvezi a matrac által nyújtott tökéletes alvást!"

Szofi

"Keményebb felületre számítottam. Már van egy matracom, de nem emlékeztem a nevére, az jobb. "

Laura

"Először féltem megrendelni, de a 30 napos kockázatmentes próbaidő meggyőzött. Nagyon nem bántam meg, hogy ezt a matracot választottam. Olyan jó, hogy azóta a gyerekeknek is vásároltunk. ;)"

Ibolya

"Eddig keményebb matracon aludtunk, mégis reggelente hát- és vállfájással ébredtem. Az első pár éjszaka furcsa volt, hogy ez egy puhább matrac, de hamar megszoktuk. Egy hét használat után elmondhatom, hogy nagyon kényelmes, megszűnt a hátfájdalom, kipihenten ébredünk. Remekül bevált a termék. :-)"

Dóri

"Csúcs szuper matrac. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kinga

"Sok jót tudok mondani róla, de a legjobb, hogy amikor hajnalban megy a párom dolgozni, észre se veszem, hogy felkel az ágyból :) 10/10 pontos matrac!"

Zsuzsi

"A páromnak a hátfájása múlt el tőle, én pedig úgy alszok, mint a bunda!!! Minőségi matrac, abszolút megéri az ára."

Szabina és Csabi

"Nagyon köszönöm, nemrég rendeltem, nagyon meg vagyok elégedve, rendelek egy másikat is."

Irénke

"Kemény matracot kerestünk és vastagabb fajtát, ez rendben is van. Ami nekünk még szokatlan egyelőre, hogy a felülete nem sima, hanem tűzött, ettől olyan kissé hepe-hupás érzetünk van. Minőség, rendelés menete tökéletes!"

Lilla

Egyedi méretű matracot szeretnék
GDPR: Hozzájárulok, hogy az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6.cikk 1. bekezdés a) pontja, továbbá a 7.cikk rendelkezése alapján az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a Doktormatrac.hu weboldal adatkezelési tájékoztatója szerint kezelje.
visszahívást kérek