Exclusive memory matrac

Memóriahab matrac

20%

Exclusive memory matrac - memóriahab matrac

Kategória: memóriahab matrac
Memóriahab matrac teljes magassága: 18 cm
Hideghab vastagsága: 14 cm 40kg/m3 hideghab
Memóriahab vastagsága: 2 cm 70kg/m3 memóriahab
Terhelhetőség: 120 kg-ig ajánlott (személyenként)
Keménység: Félkemény
Garancia: 10 év a matracmagra
Csomagolás: vákuumozott erős PE fóliában / higiénikus és strapabíró

Méretválasztó:

Amennyiben nem találja a megfelelő méretet, ne aggódjon, egyedi méretben is le tudjuk gyártani az ön matracát. Kérjen rá árajánlatot az alábbi linken. Egyedi méretű matracot szeretnék.

Exclusive memory matrac akció: 20% (visszavonásig érvényes)

Felár nélkül választható matrachuzatok:

Teflon® matrac huzat
Mennyiség: db

Exclusive kényelem, megérdemelt pihenés!

A strapabíró félkemény matracol Rolls-Roysa, és ki ne szeretné a kényelmet és megbízhatóságot! Reggelente kipihenten ébredi, nagyon nyújtózva egy kávé, tea mellett indítani a napot, nem pedig a hátunk, nyakunk masszírozva élelet lehelni az elgémberedett testbe. Ön is vágyik rá? Természetesen, hiszen elvárható! Az exclusív matarcunk karnyújtásnyira van öntől, és elérni nem lehetetlen! Exclusive memory memóriahab matracunk biztosítja önnek reggelenkénti üde ébredést, frissen kipihenten reggeleket, az energikus kezdést minden nap. Ne ragadjon le a nyaki és hátfájdalmaknál, mert mindez már a múltté lehet, ha helyes döntést hoz, és lecseréli régi, elnyűtt vagy rossz minőségű matracát. Itt az ideje változtathat! Válassza kipihentséget, mely elkíséri egész nap!

Memóriahabos matracunk megváltoztatja mindennapjait, hiszen egy minőségi matracon minden perc pihenés aranyat ér, és a teste meghálálja a törődést! Memóriahab réteg tökéletes kényelmet nyújt önnek, izmai el tudnak lazulni, testét a speciális minőségi matracmag a legoptimálisabb helyzetben tartja, hogy az alvás a testének is pihentető legyen. Gerinckímélő rétegének köszönhetően tehermentesíti hátát az alvás során, ezáltal izmai regenerálódhatnak miközben ön pihen. Számtalan kutatást végeztek az ember alvási szokásairól, és hogy ezek hogyan befolyásolják az ember következő napját, közérzetét, egészségét. 

 

Ékje át Wellness Memory memóriahab matracunk segítségével az igazi alvás megnyugtató élményét:

 • 2cm komfort memóriahab réteg a félkemény fekvőrétegért
 • A memóriahab gerincvonal követő tulajdonsága páratlan alvásélményt biztosít
 • Szálvarrott strapabíró, hihetetlen masszív Teflon matrachuzattal ellátva
 • A matrac a széleinél is megörzi stabilitását, mely extra oldaltartást eredményez
 • 2 keménységű habból összeállított matrac
 • Antibakteriális Teflon matrachuzattal
 • Atkastop anyagból, mely elriasztja a hivatlan vendégeket 
 • Matrachuzatba épített antisztatikus védelem a komfortos érzetért
 • Megfordítható kialakításának köszönhetően két különböző komfortfokozattal rendelkezik
 • Gerinckímélő extra stabil matracmag
 • Egyedi méretben is rendelhető
 • 10 év GARANCIA, mert a minőségét kiállja az idő próbáját

Exclusive memory matrac

Exclusive memory memóriahab matrac - a megérdemelt luxus

A minőség mely elérhető az ön számára is. Ne kössön kompromisszumot, válassza Exclcusive Memory matracunk:

A kutatások eredményeképpen a legmarkánsabb összetevőnek maga a matrac bizonyult. A matrac nagyba befolyásolja a mindenapjainkat, de ez egészségünket is. Nagyon sok betegség kialakulásánál szerepet játtszik a nem megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, melynek alapja a matrac! A megfelelő alváskörnyezet, egy egészséges matrac, nagyon markáns szerepet játszik a legtöbb betegségek kezelésében, illetve megelőzésében és gyógyításában is, hiszen egy kialudt, kipihent szervezet hatékonyabban veszi fel a harcot bármilyen betegséggel szemben. 

Kényelemre, stabilitásra és pihentető ágymatracra vágyik, akkor ne is keressen tovább, mert megtalálta! Kényeztese magát, és vegye le a terhelést a gerincéről. Ne alkudjon meg olcsó utánzatokkal, mert a matracot nem egy évre vásárolja, és az egészsége látja kárát, ha nem helyesen dönt! Rengeteg időt, energiát, bosszankodást és utána járást, és nem utolsó sorban pénzt spórol meg, ha már elsőre egy minőségi matracot vásárol. Matracvásárláshoz jó tanács, amit minden féle képpen szem előtt kell tartani, amikor az ember matracot keres, vásárol!  Az ár nem minden, sőt: ne feledkezzen meg a matrac minőségéről, hiszen egy alacsonyabb minőségű termék jóval kevesebb bír, hamarabb kikagylósodik, és kezdődhet előröl a vásárlási procedúra! Matracainkat, a piacon kiemelkedő, 40 kg/m3 sűrűségű hideghabból és 70 kg/m3 sűrűségű memória habból készülnek, melynek köszönhetően az általunk vállalt 10 év garancia könnyedén tartható.


Exclusive memory matrac

Egyedi méretű matracra lenne szüksége?

Ne aggódj! Mi megoldjuk...


A legtöbb matrac webáruház az egyedi igényekkel nem nagyon tud mit kezdeni, mert inkább a sablonos, mennyiségi termelésre törekszik. Mi nem ilyenek vagyunk, nálunk számít, hogy önnek pontosan mire van szüksége!

- Az ágya egyedi méretű,
- Hosszabb, vagy
- Szélesebb matracra lenne szüksége?

Mi matrac gyártók vagyunk, ezért ezeket a méretbeli igényeket meg tudjuk valósítani! Kérdezzen, írjon e-mail, vagy telefonáljon, mi segítünk megoldalni a problémáját!Információk és tudnivalók matrac vásárláshoz

A matrac szállítása

 • A megrendelt matracot 100% higiénikus módon speciális nagy teljesítményű vákuumtechnológiával csomagoljuk.
 • Az erős fólia teljes egészében megóvja a matracot a sérülésektől, szennyeződésektől, így ön biztos lehet benne, hogy tiszta, új matracot kap.
 • A matracok kiszállításáról csomag partnerünk a GLS gondoskodik.
 • A matrac kiszállítása előtt ön e-mail értesítés kap, hogy meg tudja szervezni a matrac átvételét.

A matrac kifizetése

 • Utánvétel: A megrendelt matracot kényelmesen, otthonában is kifizetheti csomagszállító partnerünknek a GLS-nek
 • Előre utalás: Amennyiben előre utalással szeretné megvásárolni a matracot, a megrendelés során válassza az előre utalás lehetőségét, és kollégán a megrendelés után 24 órán belül az ön nevére kiállítja a számlát és a megadott e-mail címre elküdni.
 • Bankkártyás fizetés: Már dolgozunk hogy online matrac áruházunkban bankkártyával is lehessen fizetni, azonban ez a funkció egyelőre még nem elérhető.

A matrac kicsomagolása

 • A matracot óvatosan csomagolja ki, az erős fólia szétvágása során, amennyiben nem elég körültekintő, könnyedén megsértheti a matrac huzatot.
 • A kibontott matrac azonnal elkezdi visszanyerni eredeti alakját, ezért olyan helyen bontsa ki a matracot, ahol erre elegendő hely van!
 • Miután a matrac megszívta magát levegővel, minimum 12 órát várjon a használatba vétellel, hogy a finom szerkezeti pólusokba is vissza jusson a levegő.


Választható matrachuzatokMatracokhoz ajánljuk

Méretválaszték
80x200 exclusive memory matrac
90x200 exclusive memory matrac
120x200 exclusive memory matrac
140x200 exclusive memory matrac
160x200 exclusive memory matrac
180x200 exclusive memory matrac

Egyedi méretű matracot szeretnék
Ajánlott termékeink
visszahívást kérek