Dynamic Vario Memory matrac

Dynamic Vario Memory matrac

Dynamic Vario Memory matrac

minőség

Egyetlen matracból 6 különböző komfort valósítható meg az 5 különböző tulajdonságú rétegének és levehető, cserélhető speciális tudású választható huzatainak köszönhetően. A matrac mag megfordítása a huzaton beül 2 különféle alvási komfortot biztosít. A választható huzatok két külön lappá nyithatók zipzár segítségével. A huzatok mindkét oldal külön-külön tulajdonságúak, így a 2 huzat 4 külön oldala tetszés szerint variálható. A matracmag forgatása és a huzatok fekvőfelületenkénti variálásával 6 különböző komfortot tudunk tetszőlegesen kialakítani. Ezzel a „varázslattal” bármely ügyfelünk optimalizálhatja a matracát a kívánt keménységre és  komfortra.


Méretválasztó:

Felár nélkül választható matrachuzatok:


Cooler matrachuzat

A matracom Cooler matrachuzattal kérem

Ne szenvedjen a melegtől, váltson COOLER hűsítő matrachuzatra, és élvezze a hűsítő ágy pihentető élményét már +8 600,- Ft-tól. ismertető videó

Matracunk ingyen
szállítjuk házhoz Önnek!
Magyarországon készült
minőségi magyar termék
10 év megbízhatósági
garancia a matracmagra

-49%kedvezmény

Felár:


db

Kiemelt extra matrachuzat ajánlatunk:

Duplázza meg komfort élményét és vásároljon most cserélhető matrachuzatot.

Cooler matrachuzat 28 780,- Ft

Cooler matrachuzat 30 360,- Ft

Cooler matrachuzat 40 390,- Ft

Cooler matrachuzat 47 160,- Ft

Cooler matrachuzat 53 890,- Ft

Cooler matrachuzat 70 620,- Ft

Warmer matrachuzat 28 780,- Ft

Warmer matrachuzat 30 360,- Ft

Warmer matrachuzat 40 390,- Ft

Warmer matrachuzat 47 160,- Ft

Warmer matrachuzat 53 890,- Ft

Warmer matrachuzat 70 620,- FtA szállítás normálisan folytatódik a COVID-19 alatt.

Az online vásárlás jelenleg a legbiztonságosabb vásárlási mód. Legyen egészséges - vásároljon online!


Amennyiben nem találja a megfelelő méretet, ne aggódjon, egyedi méretben is le tudjuk gyártani az ön matracát. Kérjen rá árajánlatot az alábbi linken. Egyedi méretű matracot szeretnék.


Hasznos útmutató matracvásárláshoz. Okvetlen olvass el!

Lásson bele, tudjon meg többet a matracokról, hogy a legjobbat válassza!

Az alábbi cikkeink segítségével képes lesz a matracok minőségét meghatározni, ezzel összehasonlítani őket, és a leginkább megfelelőt választani!

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

A habszivacs kifejezés megtévesztő lehet, nem mindegy hogy szivacs matracot vásárol az ember vagy hideghab matracot. Persze nem mindegy, hogy mennyibe kerül, de nem mindegy milyen áron! „Olcsó húsnak híg a leve” érdemes a matracvásárlásnál körültekintően eljárni.

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

A megfelelő matrac kiválasztása kulcsfontosságú az egészségün számára! Puha, félkemény, gerinckímélő matrac, vagy a súlyunk miatt nagy teherbírású matrac. Van egy nagyon jó minőségjellemző tulajdonsága a matracoknak, ami, ugyan, talán elsőre nem mond sokat, mégis nagyon fontos információval bír a vásárló számára. 

Dynamic Vario Memory matrac, az alvás öröme

 • 4 cm-es 7 zóna profilos Memoriahab (70kg/m3)
 • 12 cm vastag hideghab alátámasztó matracmag (40kg/m3)
 • 2-2cm extra nagy terhelhetőségű HR hideghab réteg (50kg/m3)
 • 28 cm matrac magasság
 • Kemény/puha oldal
 • Téli/Nyári oldal
 • 7 zónaprofilos fekvőfelület mindkét oldalon  
 • 150 kg-os testsúlyig választható
 • Antiallergén és antibakteriális huzat
 • 4+2 különböző komfort
 • 2 különböző keménységű fekvőfelület
 • Vákuumcsomagolt (higiénikus és strapabíró)
 • 10 év garanciaidő
 • Egyedi méret rendelhető
 • Választható matrachuzat: - Warmer; - Cooler
 • Rövid szállítási határidő:8-10 munkanap
 • OEKO-Text Standard 100 minősített termék
 • ISO 9001 minősítés
 • Made in EU
Dynamic Vario Memory matrac

Egyetlen matrac, 6 különböző komfort fokozat

Egyetlen matracból 6 különböző komfort valósítható meg az 5 különböző tulajdonságú rétegének és levehető, cserélhető speciális tudású választható huzatainak köszönhetően. A matrac mag megfordítása a huzaton beül 2 különféle alvási komfortot biztosít. A választható huzatok két külön lappá nyithatók zipzár segítségével. A huzatok mindkét oldal külön-külön tulajdonságúak, így a 2 huzat 4 külön oldala tetszés szerint variálható. (huzatválasztó).

A matracmag forgatása és a huzatok fekvőfelületenkénti variálásával 6 különböző komfortot tudunk tetszőlegesen kialakítani. Ezzel a „varázslattal” bármely ügyfelünk optimalizálhatja a matracát a kívánt keménységre és  komfortra. Ez a matrac a kemény / félkemény  kategóriába sorolható. A matrac egyik oldalán lévő fekvőfelület kényelméért a 4cm vastagságú 7 zóna profilos memory foam réteg a felelős, mely tökéletes puhaságot és tartást biztosít a test minden részének. A kényelmes fekvést és a tökéletes vérkeringést a memoryfoam réteg, az egészséges ortopédikus támaszt a nagy sűrűségű hideghab rétegek biztosítják használója részére. A matrac másik oldalán lévő fedőréteget szintén 7 zónára osztott Dynamic Comfort zónaprofilos fekvőfelület képezi.

Dynamic Vario Memory matrac

Dynamic Vario Memory ortopéd matrac

A Dynamic Vario Memory ortopéd matrac kialakításánál az volt a fő szempont, hogy készítsünk egy olyan matracot mely majdnem minden ember igényét maximálisan kielégíti. Kényelmi és ortopédiai tulajdonságokat előtérbe helyezve kifejlesszünk egy matracot mely variálhatóságának köszönhetően 4 különböző fekvőfelülettel rendelkezik. Formakövetése messze felülmúlja a kókusz és a rugós matracokat egyaránt. Mégis erős, megfelelő tartást képes biztosítani a rajta pihenők számára.

A 7 zónára osztott memória hab hatása a gerincoszlop tehermentesítésénél a legszembetűnőbb, mivel milliméter pontossággal képes követni a gerinc vonalát.

Dynamic Vario Memory matrac

Speciális alátámasztás

A megfelelő alátámasztásról a speciális hideghab rétegek gondoskodnak, emiatt elegendő alátámasztást biztosít a nagyobb testsúllyal rendelkezők részére is. A Dynamic matracot ajánljuk továbbá gerincműtött, derék és hátfájásban szenvedőknek és a Warmer huzatot választva a vérkeringési panaszokkal rendelkezők számára is. Az ortopéd matracok nagy hatékonysággal kezelik a mozgásszervi problémákat. Gerincsérv és más gerincproblémák esetében is hathatós segítség lehet. A stabilan alátámasztott test egészségesebben tud pihenni. Lehetővé teszi az izomzat számára a tökéletes ellazulást, amely szintén nagyon fontos az izületek és inak szempontjából az egészségesebb élethez. Köztudott, hogy nagyon sok betegség kialakulásánál szerepet játszik a nem megfelelő pihenés, alvás. Több kutatás is kimutatta már, hogy a megfelelő alváskörnyezet, egy egészséges matrac, nagyon hatékony szerepet játszik a különböző betegségek kezelésében, illetve megelőzésében

Dynamic Vario Memory matrac

Dynamic Vario Memory matrac, az alvás öröme

Az alvás minősége az öregedési folyamatot is befolyásolja. A melatonin (az álmosságérzetért felelős hormon) termelése csak és kizárólag nyugodt alvás közben lehetséges. Ez a hormon pedig az egész testre, illetve szervezetre kihat. Figyelmet kell szentelni ezekre a felfedezésekre. Ezek tükrében ajánljuk szíves figyelmébe a Dynamic Vario Memory hideghab matracunkat. A gyermekeknél a Dynamic Vario Memory matrac használata segíti az egészségesebb gerinc fejlődését. A speciális matracmagnak köszönhetően nem vetemedik, így nagyon tartós, hosszú az élettartama. Tökéletesen átszellőzik, így folyamatosan friss levegővel érintkezik a test alvás és pihenés közben is.

Dynamic Vario Memory matrac

Átszellőző matrac

A memoriahab réteg az alaphelyzetbe való lassú visszatérési effektusnak köszönhetően biztosít a testnek optimális ortopédiai támaszt, ezáltal nyugodt alvást tesz lehetővé. A Dynamic Vario Memory hideghab matrac meggátolja a felfekvések keletkezését, így rendkívül előnyös a hosszú időn át fekvő személyek részére.

Dynamic Vario Memory matrac - technikai adatok

Kategória: memóriahabos matrac
Származása: Magyar termék
Márka: DoktorMatrac
Memóriahabos matrac teljes magassága: 28 cm
Hideghab vastagsága: 12+4+4+4 cm 40kg/m3 hideghab
Memóriahab vastagsága: 4 cm 70kg/m3 memóriahab
Gyártási méret: A matracok gyártási toleranciája + -2 cm magasságban, szélességben és hosszúságban. Ez az eltérés nem jelent gyártási hibát, és nem csökkenti a termék minőségét.
Matrachab színe: A matrachab színe eltérhet a képen láthatótól - a hab színe nem befolyásolja a matrac tulajdonságait.
Első használat: A matracot a kicsomagolás után ne használja azonnal, a matrac 24 óra alatt nyeri vissza eredeti formáját. Ne használja korábban!
Terhelhetőség: 150 kg-ig ajánlott (személyenként)
Keménység: Zónázott formakövető
Garancia: 10 év a matracmagra
Bolyhosodás: A bolyhosodás a matrachuzat használatának természetes jele, nem reklamálható
Gödrösödés: A matrac gödrösödésének az számít, ha a mélyedés mértéke meghaladja a matrac teljes vastagságának 20%-át.
Csomagolás: vákuumozott erős PE fóliában / higiénikus és strapabíró

Dynamic Vario Memory matrac - matrachuzatok


Nyitható zipzárral két külön lappá választható. A választható huzat 3 rétegből áll steppelt rögzítéssel.

Felső réteg a választott kelme, alsó kettő réteg különféle nem szőtt textília.

325 gr/nm súlyú , PES és természetes bio pamutból szőtt, steppelt, jól szellőző, finom puha tapintású huzatanyag.

Mosás: maximum 40 C-on!

Nem vasalható!

Dynamic Vario Memory matrac

A Warmer szálak a matrac huzatban hossz és keresztirányban helyezkednek el, melyek a textília szövése közben a többi felhasznált anyaggal együtt képezik a huzatanyagot. A Warmer huzat nagy mennyiségű nedvesség felszívása közben hőt termel a speciális szálaknak köszönhetően.

A Warmer huzat előnyei:

 • hőt termel
 • meleg és száraz alvási környezetet biztosít
 • segít fenntartani a hőmérsékleti egyensúlyt
 • semlegesíti a kellemetlen testszagokat
 • gyorsan szárad

 

A gyors száradási képességet egy hőkamerás felvétellel szeretnék illusztrálni. A felvételt közvetlen nedvesség permetezése után készítettük. A bal oldalon látható a Warmer huzat míg a jobb oldalon a pamutból készült huzat.

Kiemelkedően magas nedvszívó képességgel rendelkezik

A nevesség eloszlatási képessége háromszorosa a pamuthoz képet, folyamatosan üríti az abszorbeált nedvességet.

Hogyan is működik a Warmer matrachuzat?

Az emberi testnek hőre van szüksége, főleg a téli hónapokban. A Warmer szálak a matrac huzatban hossz és keresztirányban helyezkednek el, melyek a textília szövése közben a többi felhasznált anyaggal együtt képezik a huzatanyagot. A Warmer huzat nagy mennyiségű nedvesség felszívása közben hőt termel a speciális szálaknak köszönhetően.

 

Fenntartja az optimális hőmérséklet-páratartalom ciklusokat alvás közben,
így biztosítja az egyedi és kényelmes alvási élményt.  

 

A Wamer szálak egyedi működésének köszönhetően, melegen ajánljuk
érkeringési problémákkal küzdőknek is.

Dynamic Vario Memory matrac

A cooler matrachuzat egy olyan speciális matrachuzat mely a testhőmérsékletet 1-1,3°C-kal képes csökkenteni és ezt a tulajdonságát a huzatba szőtt cooler szálaknak köszönheti.

A cooler huzat

 • egy strapabíró steppeletlen,
 • puha tapintású,
 • extra légáteresztő képességű,
 • elasztikus,
 • 100% bio pamut,
 • cooler szálakkal átszőtt textília.

Mély alvás egy hűvös ágyon!

Aludni elengedhetetlen az egészséges élethez. Tekintettel arra, hogy életünk egyharmadát alvással töltjük, az alvás fontossága annál inkább is nyilvánvalóvá válik. A hidegben maradás a jó alvás fontos eleme. Alvás előtt bizonyos mértékig csökken a testhőmérséklet. A magas környezeti hőmérséklet miatt a test számára nehéz hőmérsékletet csökkenteni. A test számára nehéz a hőmérséklet csökkentése, ha a környezeti hőmérséklet magas, így nehéz elaludni. A csökkentett testhőmérséklet megkönnyíti az elalvást és javítja az alvásminőséget. Ezért fejlesztette ki az alvástechnika vezetője a DoktorMatrac csapatával közösen a Cooler matrachuzatot.

 

COOLER matrachuzat technológia:

A huzatba szőtt hűsítő (Cooler) szálak miatt a matrac hőátadási képessége jóval nagyobb, mint a természetes és a szintetikus szálaké. A gyártási technológiának köszönhetően a huzatba szőtt cooler szálak sűrűsége hűsítő érzést nyújt, amelyek segítségével a test hűvös tud maradni. A hűvösebb alvásminőséget maximalizálja azáltal, hogy pihentető alvási környezetet biztosít. Érezze jól magát és aludjon el gyorsabban, miközben a Cooler matrachuzat biztosítja az extra kényelmes alvási környezetet.

 

A Cooler és más szövetekkel végzett szimulált bőrtesztben a Cooler bizonyult a leghűvösebbnek, a bőr hőmérséklete 1,3 Celsius-fokkal alacsonyabb maradt.

Dynamic Vario Memory matrac - méretválasztéka

80x200 dynamic vario memory matrac
90x200 dynamic vario memory matrac
120x200 dynamic vario memory matrac
140x200 dynamic vario memory matrac
160x200 dynamic vario memory matrac
180x200 dynamic vario memory matrac

A rossz vérkeringés tünetei

A rossz vérkeringés számos, komolyabb egészségügyi problémához vezethet, hiszen hatására a szervezet nem képes elegendő tápanyagot és oxigént juttatni a sejtekhez.

A nem megfelelő vérkeringésnek számos oka lehet, például a túlsúly, a dohányzás vagy az olyan krónikus betegségek, mint a cukorbetegség. Ide sorolandó még a lábdagadás, a zsibbadás, a hideg végtagok, a gyengeség és fáradékonyság, a hajhullás és a töredező körmök, de akár a merevedési zavarok is.

Indítsa be vérkeringését alvás közben a warmer matrac huzat jótékony hatásának köszönhetően!

Dynamic Vario Memory matrac
Dynamic Vario Memory matrac

Egyedi méretű matracra lenne szüksége?

Ne aggódj! Mi megoldjuk...


A legtöbb matrac webáruház az egyedi igényekkel nem nagyon tud mit kezdeni, mert inkább a sablonos, mennyiségi termelésre törekszik. Mi nem ilyenek vagyunk, nálunk számít, hogy önnek pontosan mire van szüksége!

- Az ágya egyedi méretű,
- Hosszabb, vagy
- Szélesebb matracra lenne szüksége?

Mi matrac gyártók vagyunk, ezért ezeket a méretbeli igényeket meg tudjuk valósítani! Kérdezzen, írjon e-mail, vagy telefonáljon, mi segítünk megoldalni a problémáját!Információk és tudnivalók matrac vásárláshoz

A matrac szállítása

 • A megrendelt matracot 100% higiénikus módon speciális nagy teljesítményű vákuumtechnológiával csomagoljuk.
 • Az erős fólia teljes egészében megóvja a matracot a sérülésektől, szennyeződésektől, így ön biztos lehet benne, hogy tiszta, új matracot kap.
 • A matracok kiszállításáról csomag partnerünk a GLS gondoskodik.
 • A matrac kiszállítása előtt ön e-mail értesítés kap, hogy meg tudja szervezni a matrac átvételét.

A matrac kifizetése

 • Utánvétel: A megrendelt matracot kényelmesen, otthonában is kifizetheti csomagszállító partnerünknek a GLS-nek
 • Előre utalás: Amennyiben előre utalással szeretné megvásárolni a matracot, a megrendelés során válassza az előre utalás lehetőségét, és kollégán a megrendelés után 24 órán belül az ön nevére kiállítja a számlát és a megadott e-mail címre elküdni.
 • Bankkártyás fizetés: Már dolgozunk hogy online matrac áruházunkban bankkártyával is lehessen fizetni, azonban ez a funkció egyelőre még nem elérhető.

A matrac kicsomagolása

 • A matracot óvatosan csomagolja ki, az erős fólia szétvágása során, amennyiben nem elég körültekintő, könnyedén megsértheti a matrac huzatot.
 • A kibontott matrac azonnal elkezdi visszanyerni eredeti alakját, ezért olyan helyen bontsa ki a matracot, ahol erre elegendő hely van!
 • Miután a matrac megszívta magát levegővel, minimum 12 órát várjon a használatba vétellel, hogy a finom szerkezeti pólusokba is vissza jusson a levegő.Vásárlói vélemények matracainkról

"Nagyon szeretem, nem süppedek bele, pont annyira kemény amennyire kell.... Nagyon jól megtartja a hátat. Sikerült akciósan megvásárolnom a matracot, de így utólag bármit megadnék érte. IMÁDOM !"

Gina

"Először féltem megrendelni, de a 30 napos kockázatmentes próbaidő meggyőzött. Nagyon nem bántam meg, hogy ezt a matracot választottam. Olyan jó, hogy azóta a gyerekeknek is vásároltunk. ;)"

Ibolya

"Nekem ezelőtt is Doktormatractól vásárolt matracom volt, és nagyon elégedett voltam vele. Így most, hogy elhasználódott a régi (több, mint 9 évet bírt), újra ilyet rendeltem. Az ára is szuper!"

Gréti

"Vastagságához képest meglepően kényelmes. Vettem fedőmatracot is hozzá, de nem szükséges. 65kgos gyerek jót alszik rajta - ár / értékben kiváló!"

Gyuri

"Keményebb felületre számítottam. Már van egy matracom, de nem emlékeztem a nevére, az jobb. "

Laura

"Karácsonyra ajándékoztuk meg párommal magunkat ezzel a matraccal. Életünk egyik legjobb döntése volt. Ha újra át kellene gondolnom milyet vegyek, ezt választanám. Gondolkodás nélkül…"

Brigi

"Árban tökéletesen megfelelő. Jobbat nem is választhattam volna."

Patrícia

"Sok mindent rendeltünk már a Doktormatractól, gondoltunk beruházunk egy matracra is, és nem csalódtunk. Ennél kényelmesebb matracot nem tudok elképzelni."

Ninetta

"Eddig keményebb matracon aludtunk, mégis reggelente hát- és vállfájással ébredtem. Az első pár éjszaka furcsa volt, hogy ez egy puhább matrac, de hamar megszoktuk. Egy hét használat után elmondhatom, hogy nagyon kényelmes, megszűnt a hátfájdalom, kipihenten ébredünk. Remekül bevált a termék. :-)"

Dóri

"Kérdésem az lenne, a mosható huzat fekvőfelülete külön levehető, vagy az egész egyben mosandó? Kedves Ágnes! Köszönjük érdeklődését. Az egész huzat zippzár segítségével két külön lappá választható, levehető és mosógépben mosható. Üdvözlettel: a Doktormatrac csapata"

Ágnes

"Mikor matracot kerestem, több boltba is elmentem, és ráfeküdtem egy csomó matracra, és érdekes módon a magasabbak, többrétegűek nem jöttek be. Az ilyen egyszerű, keményebb matrac tetszett, és ennek az ára is jó volt, így ezt rendeltem meg végül. Hamar megérkezett, és olyan, mint írják, nem bántam meg a vásárlást."

Zita

Egyedi méretű matracot szeretnék
GDPR: Hozzájárulok, hogy az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6.cikk 1. bekezdés a) pontja, továbbá a 7.cikk rendelkezése alapján az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a Doktormatrac.hu weboldal adatkezelési tájékoztatója szerint kezelje.
Sütikezelés
A weboldalunk a sütiket arra használjuk, hogy a látogatásod nálunk mindig kellemes élmény legyen. Az "Elfogadom" gombra kattintva hozzájárulhatsz az összes cookie használatához, vagy a beállításoknál kiválaszthatod csak az általad kívántakat. Bővebben.
Alapműködést biztosító sütik Engedélyezett
Ezek a sütik elengedhetetlenek a weboldal megfelelő működéséhez. Ezeket nem lehet letiltani.
Analitikai sütik
Ezek a sütik segítenek nekünk abban is, hogy javítsuk a felhasználói élményedet a weboldalunkon. Ezek lehetővé teszik számunkra, hogy elemezzük a látogatók viselkedését és javítsuk weboldalunk megjelenését.
Marketing sütik
Ezek a sütik lehetővé teszik számunkra, hogy az érdeklődési körödhöz igazított hirdetéseket jelenítsünk meg, és mérjük a velük való interakcióidat. A megjelenő termékek és bannerek jobban tükrözik majd a személyes preferenciáidat.