A matracok Rolls Royce-a 100% BIO Latex matrac a legkomfortosabb alvásért, most 25% kedvezménnyel! -//- CSAK IGÉNYESEKNEK! -//-

Memóriahabos matrac, hideghab matrac, memory matrac, fedőmatrac, ortopéd matrac
Memóriahabos matrac, hideghab matrac, memory matrac, fedőmatrac, ortopéd matrac

Matracok gerincbántalmakra

Válogass Matracok gerincbántalmakra kínálatunkbólGerincbántalmak, lumbágó, ideg becsípődés, gerinc sérv, stb... mind-min nap mint-nap előforduló betegségek és panaszok, mely megnehezítik az ember kényelmes pihenését. Ebben az esetben a legoptimálisabb egy stabil alátámasztás, mely a gerincet a lehető leg kíméletesebb módban tartja, hogy a környező izmok meg tudjanak pihenni, és a kialakult gyulladás fel tudjon szívódni.

Az alátámasztás, mely a matrac részéről ebben az esetben leginkább elvárható tulajdonság, mely tehermentesíti a fárdt gerincet, ezáltal biztosítva nyugodtabb, kipihentetőbb alvást. Matracaink speciálisan zónaprofilozott habbal ellátva biztosítják a gerinc számára a kikapcsolódást és a pihenést.

Kerülje el ön is a fáradt reggelek érzését, matracainkkal kényelmesebb pozitúrában tartva a gerincet, pihentetik a fáradt és fájó derekat, elősegítve pihentető éjszakai alvást, és kényelmesebb reggeli ébredéssel szebbé teszi a napokat az ön számára is.


visszahívást kérek