Alváskomfort matracok gerincbántalmakra

Matracaink segítik a gerincoszlop legoptimálisabb alátámasztását, hogy a környező izmok meg tudjanak pihenni, és a kialakult gyulladás fel tudjon szívódni. Gerincbántalmak, lumbágó, ideg becsípődés, gerinc sérv, stb... melyek esetén gerinckímélő matracaink hatékony segítség Önnek a fájdalmak leküzdésében. 

Ortopédikus matracaink alváskomfort felülete tehermentesíti a fáradt gerincet, ezáltal biztosítva nyugodtabb, kipihentetőbb alvást. Matracaink speciálisan zónaprofilozott memóriahabbal ellátva biztosítják a gerinc számára a kikapcsolódást és a pihenést.

Hasznos útmutató matracvásárláshoz. Okvetlen olvass el!

Lásson bele, tudjon meg többet a matracokról, hogy a legjobbat válassza!

Az alábbi cikkeink segítségével képes lesz a matracok minőségét meghatározni, ezzel összehasonlítani őket, és a leginkább megfelelőt választani!

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

A habszivacs kifejezés megtévesztő lehet, nem mindegy hogy szivacs matracot vásárol az ember vagy hideghab matracot. Persze nem mindegy, hogy mennyibe kerül, de nem mindegy milyen áron! „Olcsó húsnak híg a leve” érdemes a matracvásárlásnál körültekintően eljárni.

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

A megfelelő matrac kiválasztása kulcsfontosságú az egészségün számára! Puha, félkemény, gerinckímélő matrac, vagy a súlyunk miatt nagy teherbírású matrac. Van egy nagyon jó minőségjellemző tulajdonsága a matracoknak, ami, ugyan, talán elsőre nem mond sokat, mégis nagyon fontos információval bír a vásárló számára. 

visszahívást kérek