Memóriahabos, gerinckímélő matracok webáruháza

AKCIÓS matracok -40% -50%

Engedje pihenni a testét, és meghálálja Önnek! Nem mindegy, hogy milyen matracon pihenteti testét, mert nem minden matrac alkalmas a pihenésre. Ami az Ön teste számára a legfontosabb, hogy éjjel gerince egyenes maradjon, a gerinctartó izmok ellazuljanak, az esetleges görcsös csomók, gyulladások több vért kapva hamarabb fel tudnak szívódni.Speciális alváskomfort-memóriahab rétegű matracaink ezt kínálják Önnek: a nyugodt, pihentető és regeneráló alvás élményét. Nézze meg legújabb 2021-es fejlesztésünk, mely méltán pályázik a 2021-es év matracra címre... állítsa be kényelmét, ahogy Ön szeretné a Delux memory 3X+1 komfort matrac matraccal!

Memóriahab matrac - hideghab matrac webáruházHasznos útmutató matracvásárláshoz. Okvetlen olvass el!

Lásson bele, tudjon meg többet a matracokról, hogy a legjobbat válassza!

Az alábbi cikkeink segítségével képes lesz a matracok minőségét meghatározni, ezzel összehasonlítani őket, és a leginkább megfelelőt választani!

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

Szivacs, hideghab, memóriahab matrac - melyiket válasszam?

Régmúlt idők hozadékaként, illetve az olcsómatracok piacán a habszivacs kifejezés megtévesztő lehet, nem mindegy hogy szivacs matracot vásárol az ember vagy hideghab matracot. Igen, nem mindegy, hogy mi mennyibe kerül, de azt kell, hogy mondjam, nem mindegy, hogy milyen áron! „Olcsó húsnak híg a leve” érdemes a matracvásárlásnál körültekintően eljárni.

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

Matracminőség, avagy hogyan válasszak?

A matracok kiválasztása egy nagyon nehéz feladat, mert mi alapján is döntünk? Szeretnénk puhát, félkeményet, szeretnénk gerinckímélőt, vagy a súlyunk miatt valami nagy teherbírásút. Az ember elkezd utána érdeklődni, utána nézni a matracoknak és próbálja összehasonlítani őket, tudás magasság és egyéb jellemzők alapján. Azonban van egy nagyon jó minőségjellemző tulajdonsága a matracoknak, ami, ugyan talán elsőre nem mond sokat, mégis nagyon fontos információval bír a vásárló számára. 

visszahívást kérek